Insamling

Årligen gör vi ett antal aktiviteter för att samla in pengar till vår hjälpverksamhet. Det är ofta åtekommaned aktiviteter från år till år men ibland kan det vara en enstaka företeelse för ett speciellt tillfälle.

Nedan kan du läsa lite om våra olika insamlingsaktiviteter.

Kommande insamlingsaktiviteter under 2017 - 2018

Ett nytt Lions verksamhetsår startar 1 juli 2017. Insamlingsaktiviteterna kommer att fastställas vid årets

första månadsmöte i september.

Extra, oplanerade insamlingar i samband med inträffade katastrofer.

En förödande jordbävning eller en ödeläggande tyfon någonstans i världen kan ge oss anledning att ställa upp med insamlingsbössor. Senast detta inträffade var på Haiti då en extra insamling skedde under en helg.