LIONS CLUB

Perstorp

Insamling

Årligen gör vi ett antal aktiviteter för att samla in pengar till vår hjälpverksamhet. Det är ofta åtekommaned aktiviteter från år till år men ibland kan det vara en enstaka företeelse för ett speciellt tillfälle.

Nedan kan du läsa lite om våra olika insamlingsaktiviteter.

Kommande insamlingsaktiviteter under 2017 - 2018

 

1. Årets julmarknad äger rum på Hembygdsgården söndagen den 3    december och arrangeras tillsammans med Hembygdsföreningen och Perstorps Församling.

 

2. Årets tulpanförsäljning äger rum fredagen och lördagen den 23 och 24 mars dels i entrén till ICA och dels vid Systembolagets entré.

 

3. Försäljning och utplacering av årets påskträd kommer att ske under vecka 11 och 12.

 

 

Extra, oplanerade insamlingar i samband med inträffade katastrofer.

 

En förödande jordbävning eller en ödeläggande tyfon någonstans i världen kan ge oss anledning att ställa upp med insamlingsbössor. Senast detta inträffade var på Haiti då en extra insamling skedde under en helg.

 

 

Händelser i närtid

Inga händelser

 

 

 

Bli medlem du med!

 

Lions tillgodoser behov både lokalt och runt om i världen. Våra 1,35 miljoner medlemmar, som utför samhällsservice i 208 länder och geografiska områden, är olika på många sätt men delar en central tro: Samhället är vad vi gör det till.

 

När du går med i Lions blir du medlem i ett globalt servicenätverk. Så samtidigt som du utför lokal samhällsservice kan du även bidra till Lions frivilliginsatser runtom i världen.