Genomförda

På denna sida kan du läsa berättelser/reportage från olika aktiviteter vi genomfört genom åren.

LIONSAKTIVITETER I PERSTORP

LIONS QUEST: Utbildning av lärare och skolpersonal angående droger i skolan.

TRÄFFPUNKTEN: Anhörigcentrum där vi är värdar sex gånger per år.

JULMARKNAD: Första söndagen i advent. Dans kring granen, försäljning av lotter, pepparkakor, knäckäpplen, varm korv, glögg och inte minst att Perstorps Lucia krönes. Många av vinsterna har klubbens damer tillverkat under hösten.

JULAFTON I FOLKETS PARK: För ensamma och handikappade.  Julbord, Julbön, underhållning, julklappar, transport till och från parken vid behov.

PÅSKTRÄD: Hugger björkar som vi sen klär med fjädrar och ställer i vatten, tills det är dags att leverera till beställarna.  Affärerna i centrum och många privathushåll är våra kunder. Träden samlas sedan in.

VALBORG: Vår-talare, kör, scouterna marscherar dit med tända facklor och tänder majbålet och sist fyrverkeri.

TULPANFÖRSÄLJNING: Där pengarna går till lokala ändamål.

BÖSSINSAMLING: Vid naturkatastrofer och till ”Världens barn”.

PROMENADER: Går ut och går med rullstolsburna varje vecka.

MEDVERKAT: Vid förberedelse till inventering hos Bauhaus mot ett arvode till klubben.

BIDRAG TILL BEHÖVANDE: Insamlade medel går oavkortat till hjälpbehov såväl nationellt som lokalt i Sverige samt till utvalda projekt i utlandet och i samband med naturkatastrofer.

LIONS STIPENDIUM: Mottagare utses i stort sett årligen.