Bli medlem - Kontaktformulär

Är du en kvinna eller man, nysvensk eller svensk som vill arbeta enligt LIONS syften och etik, vilka bland andra är att befrämja god samhällsanda, att aktivt delta i samhällsnyttig verksamhet av social, humanitär och kulturell art och att upprätthålla en anda av samförstånd mellan jordens folk. Är du kreativ, har friska idéer och gillar att umgås under trevliga former. Kom då med oss i Lions Club Perstorp!

Vi är för närvarande ett 25-tal medlemmar, och vi ser fram emot att bli fler friska viljor.

Fyll i nedanstående kontaktformulär så hör vi av oss till dig med mer information.

Du kan också direkt kontakta vår medlemsordförande via mail eller telefon enligt nedan om du tycker det passar bättre eller via någon annan medlem i klubben.

Medlemsordförande: Tommy Karlsson. Telefon: 0435-31653 el 073-4402544

Här kan du med fördel skriva in lite mer detaljerat vad ditt ärende gäller.
Skriv in den svarta texten som du ser i bilden här till höger.

Välkommen - du behövs!

Det går givetvis bra att prata direkt med vilken medlem som helst i klubben om du är intresserad av medlemskap.