LIONS CLUB

Perstorp

Välkommen till Lions Club i Perstorp

 

 

Lions Club är som vi hoppas att ni redan vet en ideell hjälporganisation som är till för att hjälpa andra människor, lokalt här hemma likaväl som ute i vida världen, överallt där hjälp behövs. Detta gör vi till största delen genom att samla in pengar genom våra årligt återkommande insamlingsarrangemang. På våra olika sidor här berättar vi om vad Lions Club i Perstorp står för.

 

Unikt med LIONS är att hela insamlingsnettot vid en aktivitet går till hjälpverksamheten eftersom vi medlemmar själva betalar alla administrationskostnader. Vår klubb består av ett glatt kamrat gäng på ca. 25 personer. Det finns givetvis plats för ytterligare medlemmar. Är du intresserad så klicka på menyvalet enligt ovan  "Bli Medlem" för att få mer information

 

 


 

Om webbsidan

Ansvarig utgivare och webbmaster

Webbplatsens ansvarige utgivare är:  LIONS President Hans Gustafsson
Webbmaster för sidorna är: Lars-Inge Sjöholm

 

Sidornas utformning

Sidan läses bekvämast om du har en bildskäms upplösning på minst 1024 X 768 punkter men är även anpassningsbar så att den skall bli bekvämt läsbar även i t.ex. en mobiltelefon.

 

Har du synpunkter på sidans utformning eller att något inte ser korrekt ut är vi tacksamma om du meddelar detta till oss (se sidan med kontaktinformation).

Händelser i närtid

Inga händelser