Om webbsidan

Webbplatsens ansvarige utgivare är:  LIONS President Hans Gustafsson
Webbmaster för sidorna är: Lars-Inge Sjöholm

Sidornas utformning

Sidan läses bekvämast om du har en bildskäms upplösning på minst 1024 X 768 punkter men är även anpassningsbar så att den skall bli bekvämt läsbar även i t.ex. en mobiltelefon.

Har du synpunkter på sidans utformning eller att något inte ser korrekt ut är vi tacksamma om du meddelar detta till oss (se sidan med kontaktinformation).

OBS!

ICA meddelar att det går bra att lämna gamla mynt och sedlar

i Lions insamlingsbössor vid utgångarna ända fram till den 27 augusti.